Gled en du er glad i!

mange hjerter på blå bakgrunn
Dumplings kinabille
Overrask med deilig kinesisk mat fra Kinabolle
kort til valentines
kort til morsdag
Ark Bokhandel har mange koselige kort du kan gi til en du er glad i
bamser med hjerte
Kjøp en koselig gave til morsdag eller valentinesday! Ark har mange søte smågaver som passer til anledningen.
armbånd i gull
Lekre armbånd i ekte gull fra Isabella Jewellery er et godt gavetips!
bertoni belte genser skjorte sokker
gaaveesker hudpleie
Bertoni har flotte klær til herre, og hos Vitus Apotek finner du gaveesker med hudpleie som blir perfekte kjærlighetsgaver

I februar er det både morsdag og Valentinesdag! Vi har mange gode tips til hvordan du vier litt ekstra oppmerksomhet til den du holder kjær.

Morsdag er en hedersdag for mødre, og Valentinsdagen(også kalt alle hjerters dag og kjærlighetsdagen)er en dag som feires 14. februar, og er en feiring av kjærlighet og romantikk. Vet du ikke helt hvordan du skal vise din hengivenhet til dine kjære, så har vi noen forslag til deg her:


1: Gå ut og spis et deilig måltid!

Alle setter pris på følelsen man får av å være på restaurant. Deilig mat, hyggelig oppvartning og kanskje noe godt i glasset! Her på Grønland Basar har vi flere spisesteder å velge mellom. Vi anbefaler deg å ta med mamma eller kjæresten på enten Kinabolle eller La Villa for den ultimate opplevelsen.

2: Spander en velværeopplevelse:

Hva med å gi bort en deilig opplevelse? Her hos oss har vi både frisør og neglesalong. Vi tipper at de fleste mammaer hadde satt pris på en deilig pedikyr, eller kanskje en frisørtime med hodebunnsmassasje? Kanskje kjæresten har lyst på ny og lekker manikyr? Book en time hos enten VIP Nails eller Sølvsaksen frisør.

3: Kjøp et hyggelig kort:

Si det med ord! Noen av de fineste gavene man kan få, er de personlige gavene. Skriv ned akkurat hva denne personen betyr for deg, og vi kan love deg at det vil varme hjerter. Ark Bokhandel har mange fine kort som passer til både morsdag og valentinesdagen.

4: kjøp en gave:

Noen ganger er det enkle ofte det beste! Kanskje mamma ønsker seg en god bok, kanskje kjæresten ønsker seg nye klær. Vi har flere butikker på senteret som har flotte gaveideer til morsdag og Valentinesdagen!

Vi håper at vi klarte å gi deg noen gode tips og litt inspirasjon til feiring av kjærligheten!