Velkommen til Grønland Basar Velvære

sølvsaksen

Og nyt egenpleie for hud, hår og negler

Grønland Basar er et lite kjøpesenter på Grønland. Vi besøkes oftest av dem som bor i gamle Oslo, men vi får også besøk fra mennesker som kommer langveisfra som vil oppleve den gode atmosfæren, de spennende butikkene og restaurantene og de hyggelige menneskene som jobber her. Grønland basar har et mangfoldig, flerkulturelt tilbud og stor historisk forankring med Oslo Ladegård og Gamle Aker kirke som sentrum.

Grønland Basar består av en ny del (Tøyenbekken) og en gammel del (Tøyengata) Bygningene i Tøyengata er bygninger fra tidlig 1800 tallet og som nå er verneverdige. Grønland var det gresskledde, grønne området mellom Gamlebyen (Oslo) og Nybyen (Christiania) Til Grønlands Torg (kalt «Kutørjet») kom bøndene med slaktedyrene sine. I 1911 ble det bygget slaktehus og gartnerhall her, så handel har alltid vært en stor del vårt område.

Vi på Grønland Basar er stolte av all historien som finnes i området og på senteret vårt. Grønland er fortsatt en stor del av handelsbildet i Oslo, og hos oss finner du 4 spisesteder, dagligvare, apotek, vinmonopol, skredder, gullsmed, neglesalong, frisør for å nevne noen. Under kan du lese om våre salonger som gir hud, hår og negler den beste pleie.

Nyt egentid og gi deg selv litt egenpleie på Grønland basar med ansiktsbehandling, hårklipp og nylakkerte negler.

VIP Nails

VIP NAILS

VIP Nails og Spa tilbyr manikyr og pedikyr, enten du skal i bryllup, på fest eller bare ønsker å freshe opp neglene dine. Her får du lagt shellac, akrylnegler og gelenegler. Dette er et sted hvor du kan slappe av, og de tar god tid til hver kunde for å få jobben nøye utført.

For timebestilling ring 410 69 699.

Skjønnhet: Velkommen til grønland basar

SØLVSAKSEN FRISØR

Velkommen til Lida hos Sølvsaksen frisør. Lida har høy kompetanse på klipping, striping og farging av hår. I tillegg er hun kanskje en av de beste til å forme bryn med teknikken threading som hun lærte som liten jente. Sett deg ned i stolen og du blir godt tatt vare på samtidig som du nyter en deilig kopp te. Velkommen til en hyggelig og behagelig stund hos Sølvsaksen.

Du kan bestille time på telefon 986 64 266

HUDPLEIEPRODUKTER

Hos Vitus Apotek, Dollarstore og Bunnpris finner du et godt utvalg av forskjellige hudpleieprodukter.

Velkommen til Grønland basar til en velværedag kun for deg.