Himmelske dumplings!

Dumplings kinabille
Bedre dumplings enn disse får du ikke tak i!
dumplings kinesisk mat kinabolle
Cuiming Pang savnet autentisk kinesisk mat i Oslo, og gjorde noe med saken
Kinabolle serverer flere deilige retter
Dumplings kinabille
Dumplings som take-away
dumplings kinesisk mat kinabolle
Vegetarrett fra Kinabolle

Har du lyst til å kjenne på følelsen av at du er på et kjøkken i et privat hjem i selveste Kina? Da bør du besøke vår restaurant Kinabolle!

Cuiming Pang som driver Kinabolle, slet med finne autentisk, kinesisk mat etter at hun flyttet til Oslo fra Kina. Da hun ikke var fornøyd med det restaurantene her kunne tilby henne, startet hun like så godt sin egen restaurant.

Dumplings er typisk kinesisk

Pang sitt restauranteventyr startet i april 2017 på Vippa i Oslo. Her åpnet hun en restaurant som kun selger dumplings. Pang forklarer: Dumplings er veldig typisk kinesisk. Her på Kinabolle lager vi de slik kineserne selv gjør det i sine private hjem. De skal være 100 % ferske. Mange restauranter kjøper inn frosne dumplings men her på kinabolle lages de fra bunnen. Alt lages for hånd så kokkene har alltid noe å gjøre, selv om det ikke er gjester i restauranten.

Etter en flott start og gode anmeldelser begynte jakten etter nye lokaler. Hun ønsket å utvide sitt konsept hvor andre kinesiske mat- og kulturtradisjonene også kunne få plass. Den 8/8 2018 åpnet hun Kinabolle på Grønland basar. Denne datoen er ikke tilfeldig. 8/8 er det beste tallet i kinesisk tro. Det betyr lykke. Pang ønsker at Kinabolle skal være et sted hvor det er lav takhøyde for å besøke. Det skal være en avslappet atmosfære og uformell stil. Pang ønsker å fortelle om Kina gjennom maten. Råvarene skal være lokale og kortreiste. Menyen er enkel men likevel innholdsrik.

Kinesisk kultur på Grønland Basar

Det å kombinere mat og kultur er viktig for Pang. Det har stor verdi å samle mennesker og lage mat sammen. Kinesere er et veldig samlet folkeslag og gjør ting sammen. Nordmenn kan ofte være litt mer lukket. Pang vil gjerne gi kinesisk kultur til nordmenn og andre som bor i Norge.

Derfor tilbyr hun noe mer enn bare å spise i restauranten. Kinaolle skal være et sted alle kan besøke uansett bakgrunn. Kinabolle tilbyr grupper å komme og lage mat sammen med henne og hennes ansatte. På disse kursene kan man lære hvordan man lager dumplings og andre retter fra det kinesiske kjøkken. Man lager maten sammen og spiser den sammen. The chinese way of dining together.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00