Meny
 

Max Hamburger

Åpningstider

 

Søn-tors: 10 - 01:00

Fre og lør: 10 - 05:00

Kontakt

21 02 96 65 Send e-post

Etasjeplan

1.etasje

Vi startet allerede i 1968 i Gällivare. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12 mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Et år etter åpner de på Grønland basar! Ambisjonen er den samme som for 40 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Delifresh

I dag kan du spise sunnere eller like sunt på Max som på nesten enhver annen restaurant. Vårt Delifresh-sortiment er mat, drikke og desserter med lite fett men med mye smak. Her kan du velge mellom kylling og storfekjøtt og slankare tilbehør som sidesalt, minigulrøtter og eplebiter. Vi har også en Low Carb-burger som serveres uten brød.

Miljøarbeid

Hos Max har vi i flere år jobbet intenst med å redusere klimapåvirkningen vår. Vi har rett og slett innsett at vi er en del av problemet, men vi vil også være en del av løsningen! Vi klimamerker maten vår og klimakompenserer ved å plante trær i Afrika. Fra og med 2010 har vi også begynt å bygge miljøsertifiserte restauranter ved alle nyetableringer.

Butikkategori: