Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-20

Lørdager 10-18

Kontakt

21002121 Send e-post

Etasjeplan

1.etasje

Hos Elkjøp Phonehouse skal du føle at du får det lille ekstra. Vi skal sørge for at du alltid får den hjelpen du fortjener. Våre medarbeidere skal være av de beste i klassen, og de skal yte en slik service at du ønsker å komme tilbake.

 

Det er en jungel av telefoner og abonnement å velge i mellom. Vi hjelper deg i denne jungelen til å finne løsningen som er rett for deg. Du skal få de riktige rådene fra oss uansett om det gjelder produkter, tjenester eller abonnement. Vi er ikke bundet opp av en leverandør, så vi kan til enhver tid tilby deg gode avtaler fra de største operatørene.

Ved siden av den beste kundebehandlingen skal du alltid finne det rette utvalget. Vi har et stort utvalg av mobiltelefoner og nettbrett. Ved siden av telefonene og nettbrettene finner du tilbehøret du trenger slik som hodetelefoner, handsfree, deksler, ladere, portable høyttalere og mye mye mer.

 

Vi kan også hjelpe deg med å overføre kontakter og ta backup slik at din nye telefon får med seg alt du vil ha med av informasjon  fra den gamle.

Butikkategori: